Duurzaamheid
Duurzaamheid Besparen op de verwarmingskosten

Besparen op de verwarmingskosten

// Duurzaamheid

KOCHS kozijnen beschikken over een hoge warmte-isolatie, waarmee uw klanten aanzienlijk op hun energiekosten besparen en tevens het milieu beschermen.

// door hoge warmte-isolatie

Nieuwe voorschriften voor de energie-efficiëntie van een huis en stijgende energieprijzen vragen om een verstandig antwoord: moderne kunststof ramen met een hoge warmte-isolatie. Wij bieden precies deze oplossing. En wij zorgen er als erkend bedrijf voor dat de nieuwe ramen optimaal zijn afgestemd op de bouwkundige constructie van uw huis.


// Minder energieverlies

De warmtevraag van uw huis kan worden verlaagd door nieuwe raamkozijnen, warmte-isolatie en een modernisering van de verwarming. Alleen al door oude vensters gaat soms wel 40% van de warmte in een ruimte verloren. Het is de moeite waard om met een renovatie hiermee te beginnen. Vergeleken met oude raamkozijnen besparen onze moderne kunststof kozijnen een veelvoud aan energie en daarmee aan verwarmingskosten. Daarmee wordt uw investering snel terugverdiend, en u profiteert daarnaast van een waardestijging van uw onroerend goed. Bovendien wordt de inbouw van nieuwe, energie-efficiënte vensters mogelijk gesubsidieerd.

Abbildung Energiesparen 1 Abbildung Energiesparen 2 Abbildung Energiesparen 3

 
Uw contactpersoon:

Erik van Tatenhove
Eigenaar
Tel. Nr.: 0651 507505
E-mail schrijven

Erik van Tatenhove
Duurzaamheid
Ons adres:

VT HULST
Gentsepoort 5 | 4561 VV Hulst
Showroom
Australiëweg 22 | 4561 PD Hulst
Bezoek of afspraak.

Mobiel: 0651507505
info@vthulst.nl
www.vthulst.nl

 
Nieuwjaars Actie 2024