Veilig leven
Veilig leven Veilige bescherming dankzij moderne raamkozijnen

VEILIGE BESCHERMING

// Dankzij moderne raamkozijnen

Onze kozijnen zorgen niet alleen voor comfort, houden het lawaai buiten de deur en dragen bij aan het besparen van energiekosten – ze beschermen uw huis of woning ook tegen ongewenste toegang door derden. Ze geven u een goed gevoel van veiligheid. U verbetert en behoudt er een belangrijk deel van uw levenskwaliteit mee en beschermt dat wat u dierbaar is.


// Waarom inbraakbeveiliging belangrijk is

Bij inbraken in eengezinswoningen staan schuiframen (balkondeuren) met 47,8% bovenaan, gevolgd door ramen met 33,2% en voordeuren met 12,5%. De kelder staat met 6,5% op de vierde plaats. Het goede nieuws: meer dan een derde van alle inbraken mislukt in een vroeg stadium door veiligheidstechnische voorzieningen.

 

Sicherheit Abbildung 1 Sicherheit Abbildung 2 Sicherheit Abbildung 3


// Bescherm uw woning

Veiligheid begint dus bij de balkondeuren en ramen – dat zijn de voornaamste zwakke plekken bij inbraken. Als erkend bedrijf weten wij hoe je met moderne beveiligingstechniek effectieve barrières creëert. Ook de recherche adviseert: inbrekers staan onder tijdsdruk; zodra een inbraakpoging te tijdrovend dreigt te worden, geven de daders op.


// Veiligheid van de professional

Als erkend en vakkundig raamspecialist bieden wij u een groot aantal maatregelen voor een effectieve inbraakbeveiliging. Daartoe behoren inbraakvertragend veiligheidsbeslag, braakwerend gelaagd veiligheidsglas, afsluitbare veiligheidsgrepen met boorbescherming en uiterst effectieve bevestigingsmethoden.

 

ONZE AANBEVELINGEN:

Inbraakvertragende ramen en deuren moeten voldoen aan de volgende voorwaarden:
  • draaibeslag met een voldoende aantal paddestoelbouten
  • voldoende bevestigde veiligheidssluitplaten in het kozijn
  • afsluitbare veiligheidsgreep met boorbescherming
  • Inwerpvertragend inbraakveilig gelaagd isolatieglas
  • Geschikte beveiliging van de beglazing tegen forceren door verlijming van de glasplaat of vastschroeven van de glazen lijsten
  • Montage met metalen hulspluggen of speciale schroeven voor plugloze bevestiging. Bevestiging binnen de voorgeschreven bevestigingsafstanden, vooral ter hoogte van de vergrendelpunten.

En dit adviseert de vakman

Veilig leven