Veilig leven
Veilig leven Veilige bescherming dankzij moderne raamkozijnen

VEILIGE BESCHERMING

// Dankzij moderne raamkozijnen

Onze kozijnen zorgen niet alleen voor comfort, houden het lawaai buiten de deur en dragen bij aan het besparen van energiekosten – ze beschermen uw huis of woning ook tegen ongewenste toegang door derden. Ze geven u een goed gevoel van veiligheid. U verbetert en behoudt er een belangrijk deel van uw levenskwaliteit mee en beschermt dat wat u dierbaar is.


// Waarom inbraakbeveiliging belangrijk is

Bij inbraken in eengezinswoningen staan schuiframen (balkondeuren) met 47,8% bovenaan, gevolgd door ramen met 33,2% en voordeuren met 12,5%. De kelder staat met 6,5% op de vierde plaats. Het goede nieuws: meer dan een derde van alle inbraken mislukt in een vroeg stadium door veiligheidstechnische voorzieningen.

 

Sicherheit Abbildung 1 Sicherheit Abbildung 2 Sicherheit Abbildung 3


// Bescherm uw woning

Veiligheid begint dus bij de balkondeuren en ramen – dat zijn de voornaamste zwakke plekken bij inbraken. Als erkend bedrijf weten wij hoe je met moderne beveiligingstechniek effectieve barrières creëert. Ook de recherche adviseert: inbrekers staan onder tijdsdruk; zodra een inbraakpoging te tijdrovend dreigt te worden, geven de daders op.


// Veiligheid van de professional

Als erkend en vakkundig raamspecialist bieden wij u een groot aantal maatregelen voor een effectieve inbraakbeveiliging. Daartoe behoren inbraakvertragend veiligheidsbeslag, braakwerend gelaagd veiligheidsglas, afsluitbare veiligheidsgrepen met boorbescherming en uiterst effectieve bevestigingsmethoden.

 

ONZE AANBEVELINGEN:

Inbraakvertragende ramen en deuren moeten voldoen aan de volgende voorwaarden:
  • draaibeslag met een voldoende aantal paddestoelbouten
  • voldoende bevestigde veiligheidssluitplaten in het kozijn
  • afsluitbare veiligheidsgreep met boorbescherming
  • Inwerpvertragend inbraakveilig gelaagd isolatieglas
  • Geschikte beveiliging van de beglazing tegen forceren door verlijming van de glasplaat of vastschroeven van de glazen lijsten
  • Montage met metalen hulspluggen of speciale schroeven voor plugloze bevestiging. Bevestiging binnen de voorgeschreven bevestigingsafstanden, vooral ter hoogte van de vergrendelpunten.

En dit adviseert de vakman

Veilig leven
 
Nieuwjaars Actie 2024