Kozijnen
Kozijnen Kwaliteitsramen

Goed dat sommige dingen zo lang meegaan

Van de moderne technologie en de materialen van onze kunststof kwaliteitsramen kun je op aan: zelfs na 30 jaar hoeven ze niet te worden geverfd en zijn ze nog steeds mooi. Uw ramen zijn dus een uiterst waardevaste investering, die bestand zijn tegen jarenlange extreme belastingen: hitte, kou, wind, regen, zonlicht, rookgassen en nog veel meer. Maar u zult lang plezier beleven aan uw ramen – en u hoeft er niets voor te doen.

// Onze kwaliteit loont de moeite

U kunt ervan op aan dat onze kunststof ramen u talrijke kwaliteitskenmerken bieden die u elders niet zult vinden. Dat is voor u per saldo aanzienlijk rendabeler.

// Uw bijdrage aan de klimaatbescherming

Dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen van onze kunststof ramen bespaart u waardevolle verwarmingsenergie en kosten. Bovendien worden door nieuwe profielconstructies van verbeterde materialen waardevolle natuurlijke hulpbronnen ontzien. In totaal levert dat een hoge CO2-reductie op.

 

Kochs ramen

// Ons merk voor de hoogste eisen

Als erkend bedrijf adviseren wij de inbouw van KOCHS ramen en voordeuren. Ze zijn inclusief alle onderdelen vanzelfsprekend “made in Germany”. KOCHS zorgt met elektronisch geregelde productiecentra voor uiterste precisie en hoge productiekwaliteit. Zo ontstaan er hoogwaardige producten waaraan u lang plezier zult beleven. Want voor ons geldt: pas als u tevreden bent, zijn ook wij tevreden. Kwaliteit loopt als een rode draad door de hoogwaardige producten van KOCHS. De certificaten en keurmerken getuigen van de uiterst strenge eisen die wij stellen.

 
  • Alle producten zijn gekeurd op kwaliteit
  • RAL-keurmerk voor ramen en deuren
  • CE-keurmerk
  • Keuringsrapporten
  • Passiefhuiscertificaat
  • Externe controle productie door het ift Rosenheim
  • Certificaten / keuringsrapporten voor thermische isolatie / veiligheid
Kozijnen
Uw contactpersoon:

Erik van Tatenhove
Eigenaar
Tel. Nr.: 0651 507505
E-mail schrijven

Erik van Tatenhove
 
Nieuwjaars Actie 2024